Реалистично е при добре проведено разследване да се съберат доказателства, че

...
Реалистично е при добре проведено разследване да се съберат доказателства, че
Коментари Харесай

Адвокат: Фалшивите сертификати може да се докажат

Реалистично е при добре извършено разследване да се съберат доказателства, че е публикуван подправен документ.

Това мнение изрази пред   юрист  Силвия Петкова. Тя дефинира изказванията на новите ръководещи в тази посока като „ добра поръчка за спиране на тази незаконна активност “.

Признание за извършено престъпление не е достатъчно за постановяване на присъда, разясни Петкова. Произнасянето на осъдителна присъда се предшества от дълъг развой на доказване, посочи тя.

Нито лекарите, нито жителите, могат да разчитат на обстоятелството, че не всички развиват антитела. Това е най-често срещаният мотив, само че процентът на тези хора е релативно дребен, разяснява юристът.

Със сигурност не са много лекарите, които издават документ единствено на един човек, явлението е по-масово, уточни Петкова.

„ Липсата на антитела може да бъде насочна точка за започване на каквото и да било следствие. Като се стигне до лекаря, ваксинирал този съответен човек, при добре проведена проверка е допустимо да се откри дали документ ът е подправен. “

Имаме ли един осъден лекар за издаване на фалшив документ  и един наказан жител за използването на подобен, може да бъде индикация към останалите жители, смята  юрист  Петкова.

Наказанието на този стадий е до 2 години отнемане от независимост, посочи тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР